Hopp til innholdet

Komfortable Turtights – Nyheter fra Stormberg

Turtights er perfekte til aktivteter, tur og arbeid i skog og fjell, men også til fritidsbruk. En turtights skiller seg fra tradisjonelle tights ved å være litt tykkere i stoffet og ved å ha praktiske lommer for oppbevaring av ting mens man går i skogen.

Hellerfjellet turtights finnes både i damemodell og herremodell. Denne turtightsen er en hurtigtørkende og fukttransporterende lettvektmodell men med mange praktiske lommer til å holde mobil, nøkler og mer på tur. Tightsen har også glidelås neders langs leggen for lufting og lettere av/på kledning.

Komfortable 4-vei stretch tights til tur og fritid /Stormberg.no
Hellerfjellet turtights /Stormberg.no

Med sin kroppsnære fasong og 4-veis stretch materiale føles denne tur tightsen svært komfortabel både på tur og i hverdagen.

Hellerfjellet turtight for dame /Stormberg.no

Hellerfjellet kommer også som en turtights for menn. Den har samme egenskaper som damemodellen med praktiske innstikk lommer i fronten, samt glidelås lomme på låret. Modellen sitter høyt på hoften og vil holde seg på plass og sikre god bevegelsesfrihet.

Med fireveis stretch er denne turtightsen for menn perfekt til aktive turer, jogging og arbeid i skogen.

Komfortable turtights for menn /Stormberg.no
Hellerfjellet turtight for menn /Stormberg.no

Les gjerne mer om Gode Jakt(tur)sko og Jaktstøvler for Herre og Dame – Hold deg tørr og komfortabel, Skikkelig God Turmat fra Firepot – Tørket, ikke frysetørket turmat eller Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler


For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no