Hopp til innholdet

Kraftig batterilader til tur og friluft – Powerbank med AC 230V

Selv om man er glad i tur og friluftsliv behøver man nødvendigvis ikke være totalt avskjermet fra sivilisasjonens komfort og bedaligheter. Med en kraftig batterilader eller powerbank som man kan ta med seg på tur kan man blant annet nyte godt av å kunne lade telefonen, ha strøm nok til å ha et lys i teltet eller arbeide med verktøy. Dette ekstrabatteriet kan lade smarttelefonen og datamaskinen, i tillegg til å drive lamper, vifter og mye annet!

Kraftig batterilader/powerbank med uttak for DC og AC /Coolstuff.no

Denne kraftige powerbanken fra Vooni er en komplett pakke som tilbyr masse kapasitet og som til og med har uttak for vanlig stikkontakt med AC 230 Volt hvor man kan drive utstyr med maks 100 watt. Den har også flere USB uttak og DC uttak for lading av småelektronikk, lommelykter, walkie-talkie eller mobil.

Kraftig batterilader/powerbank med uttak for DC og AC /Coolstuff.no

Denne kraftige batteriladeren lader du opp hjemme eller i bilen og med sin store kapasitet på 40800 mAh vil den ha nok kapasitet for å gi en litt mer komfortabel telt og camping opplevelse.Ekstrabatteriet er enkelt å ha med, og på siden finnes det til og med en LED-pære som kan brukes som lommelykt.

Les mer om Militærklokke – Tøffe klokker som tåler en støyt, Hengekøye – Komfortabel & Rask Utendørs Overnatting, Komfortable Liggeunderlag – Liggeunderlag til tur og camping med høy komfort eller Tips og guide til de beste elektriske sparkesyklene.


Mer  Kjøl ned teltet om sommeren - Få det kjøligere på camping og tur