Hopp til innholdet

Marius sekk – Koselig tur og hverdagssekk med marius mønster

Til små og store søndagsturer full av god kaffe og kvikklunsj, eller som hverdagssekk full av bøker og dokumenter vekker denne flotte og sjarmerende ryggsekken med marius mønster gode minner hos dem du passerer og sier samtidig noe positivt om deg som person.

Koselig og sjarmerende sekk med marius motiv /Hyttefeber.no

Marius-mønsteret har siden 1953 vært et populært motiv på såvel gensere som emaljekopper og lunchbokser. Nå kan du få dette hyggelige og tradisjonsrike mønsteret på ryggsekken, perfekt for småturer eller til hverdagsbruk med jobb og skole.

Marius sekken kommer i to farger /Hyttefeber.no

Marius sekken har et tradisjonsrikt design hvor den kan minne om den velkjente, gamle skoleryggsekken med metallspiler. Men i motsetning til skoleryggsekken er marius sekken svært komfortabel å gå med, og den har to store rom, perfekt til både data eller termos.

Ryggsekken er tilgjengelig i blått med hvitt marius-mønster eller naturbrun med rødt marius-mønster, og har tre praktiske lommer på utsiden med glidelås.

Naturbrun marius-sekk med rødt motiv /Hyttefeber.no

Ryggsekker som har en tradisjon å vise til blir stadig mer populære å bruke i hverdagen såvel som på tur, blant annet den stadig mer populære fjellreven kånken.