Hopp til innholdet

Fjällräven Kånken – Kul Retro ryggsekk

Fjällräven Kånken ryggsekk

Ryggsekken Kånken fra Fjällräven er en kul ryggsekk for hverdagen med tydelige retroinspirert design. Kånken kommer i en stor variasjon av farger som gjør at du kan finne ryggsekken som matcher deg best.

Kånken er ment å brukes i hverdagen og da spesielt jobb og studier. Kånken ryggsekken har derfor god plass og et stort rom hvor du kan få plass til både PC og lader, skolebøker, notatblokker i A4 format og mye mer.

God plass i ryggsekken

Ikonisk ryggsekk siden 1978

Kånken ble opprinnelig designet i 1978 for å hjelpe skolebarn og forhindre vond rygg. I over 40 år har dermed Kånken vært en av Fjällrävens bestselgere og blitt ett moderne ikon for både voksne og unge.

Kult retro design i mange farger /Outnorth

Med sitteunderlag

Det romslige hovedrommet i sekken har en stor åpning med glidelås, to flate sidelommer og en glidelåslomme i fronten, perfekt for både store og små ting du vil ha med deg på jobb, skole eller på fritiden.

Stort hovedrom gjør sekken fleksibel til forskjellig bruk

I den innvendige baklommen følger det også med et sitteunderlag i skum som demper innholdet i sekken fra å stikke deg i ryggen, men du kan også ta det ut hvis du ønsker å ta deg en hvil underveis.

Warm Yellow Ryggsekk Kånken /Outnorth

Vask og rengjøring av Kånken

Kånken er enkel å rengjøre

Materialet i Kånken er laget av Vinylon F-stoff. Dette er et lett og slitesterkt stoff som tåler skitt, smuss og vann. Rengjøring av Kånken er enkelt. Simpelthen bruk en myk børste eller en fuktig fille og vask sekken for hånd med lunkent vann. Sekken og vinyl-materialet tåler ikke vaskemaskin/tørketrommel eller strykejern.

Kånken er lett, romslig og perfekt til søndagsturer

Perfekt til småturer i hverdagen

Med sin utrolig lave vekt på kun 300 gram og komfortable design er Kånken fra Fjällräven en veldig fin sekk å hive på ryggen til søndagsturer og små, lette hverdagsturer.

Mer  Turbukser med for - Gode Isolerte turbukser som holder varmen

I sekken som rommer 16 liter får du plass til det meste du trenger og den romslige innsiden gjør ompakkingen fra hverdag til tur enkelt og raskt.

Les mer om kvistbrenner, et perfekt og enkelt bål på tur. Til turen kan man også bruke en oppblåsbar kajakk og utforske øyer og holmer, og campe i et stort telt med god plass og ståhøyde.


For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no