Hopp til innholdet

Squat og styrke racks til hjemmebruk – Perfekt til eget treningsstudio

Stadig flere benytter seg av hjemmetrening for å holde seg i form og man ønsker gjerne å kunne trene store muskelgrupper på lik måte som man gjorde på treningssenteret, med ett bra squat rack kan man begynne å trene store muskelgrupper, rompe og bein hjemme.

Et squat rack er utviklet for knebøy, men kan like godt brukes til flere muskelgrupper og styrkeøvelser og vil bli en kjærkommen installasjon i hjemme-gymmet for mer komplett hjemmetrening av styrke.

Abilica Squat Rack /Gymgrossisten.no

Abilica Foldable-rack er en utstyrspakke for hjemmetrening som inkluderer et stort og stødig rack man fester til veggen hjemme. Det er solide veggfester med 120 cm avstand imellom slik at de vil kunne festes inn i veggstenderene som vanligvis står 60 cm fra hverandre i veggen. Treningspakken inkluderer rack, vektstang og fjærlåser.

Med denne treningspakken får du gjort mange nyttige styrkeøvelser i ditt eget hus eller garasje, f.eks markløft, squats (knebøy), benkpress, skulderpress og mye mer. Racket tåler 200 kg belastning samtidig som den tar liten plass i rommet

Treningsrack til hjemmebruk /X-Life.no

Med dette gode og fleksible treningsracket kan man trene de store muskelgruppene hjemme i et eget studio uten at det tar mye plass. Man kan også bruke racket til pull-ups eller feste på strikk for enda flere treningsmuligheter.

Treningsrack til hjemmebruk /X-Life.no

For deg som vil ha flere muligheter for utvidelser er Masterfit Cage rack et bra valg for deg som er glad i tung trening. Masterfit kan tilkobles ulike apparater og holdere for en komplett treningsopplevelse i eget treningsstudio hjemme. Masterfit cage rack tåler 400 kg belastning som gjør at man også kan utføre tunge øvelser helt trygt selv om man trener alene.
En rekke festepunkter for strikker og annet tilbehør gjør at alle øvelser enkelt kan tilpasses brukerens nivå.

Masterfit Cage Rack /Xlife.no

Få maksimalt ut av treningen med en god klokke for trening og jogging eller utvid hjemmestudioet med en Turnmatte med luft – Gode treningsmatter med luftdemping og avslutt med en deilig punktmassasje med en massasjepistol.

Mer  Myggfri: Elektrisk Myggfjerner på Batteri - Oppladbar og Liten, perfekt til telt, fisk, jakt og tur

For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no