Hopp til innholdet

Turkopper i tre – Kopper og krus i nydelig treverk til tur og til bordet fra Espegard

En turkopp behøver å være lett, enkel å rengjøre og robust nok til å kunne tåle å ligge i bunnen av sekken uten å bli ødelagt, mange foretrekker emaljekopper til turen, men for deg som er ekstra nostalgisk eller simpelthen foretrekker at produktene du bruker er så naturlige som mulig så vil en av disse turkoppene av tre og bøk være et perfekt valg.

Mange vil også si at kaffen smaker ekstra godt dersom den serveres i en sjarmerende kopp av ekte treverk fra Espegard.

Fine til både tur, camping og borddekking

Kopper, tallerkener og bestikk av tre fra Espegard /Hyttefeber.no

Espegard fra Hallingdal startet opp på 80-tallet og har siden skapt en rekke ikoniske og populære produkter, blant annet den svært populære bålpannen som startet opp med en idè om å gjøre bålkosen enda tryggere og mer samlende enn tidligere.

Bestikk av tre fra Espegard – Til bord og til tur /Hyttefeber.no

Disse vakre trekoppene fra Espegard følger deres filosofi om «mer tid ute» hvor man kan nyte en kopp varm og god kaffe brygget fra en kaffekjele hengende over bålet og skape rom for refleksjon, nye tanker og inspirasjon. 

Kaffekopper og drikkeglass av tre

Enten du pakker tursekken eller dekker opp bordet på hytta vil disse flotte trekoppene fra Espegard vekke oppsikt og skape den perfekte rammen av det naturlige og tradisjonsrike. Koppene fra Espegard er hardføre og vakkert dreid ut av solid bøketre. Det er et robust materiale som tåler å falle i bakken, men bør alltid vaskes for hånd for å unngå sprekkdannelser i treverket.

Den perfekte turkopp og sjarmerende hyttekopp /Hyttefeber.no
Romslige og gode kaffekopper av bøketre /Hyttefeber.no

Matskåler av tre

Unn deg en liten matbit på turen og lad opp batteriene med god turmat eller en varm og energigivende suppe. Matskålen fra Espegård er laget i tre og har høye kanter slik at du kan bruke den til både frokostblanding, suppe eller gryteretter mens du er på camping eller samles rundt bålet om kvelden.

Dyp matskål i vakkert tre – til suppe, turmat eller frokostblanding /Hyttefeber.no

Oppdag flere gode tips til tur og fritid, se blant annet disse flotte hengekøyene med flat bunn slik at du kan sove rett og komfortabelt, store telt til glamping eller festival, røffe militær og taktiske klokker eller flotte turkopper i emalje. Se gjerne også Utenplast.no for tips til produkter med mindre kjemikalier og plast.

Mer  Hengekøye: Ett godt valg til overnatting og camping