Hopp til innholdet

Turnmatte med luft – Gode treningsmatter med luftdemping

Med en turnmatte med luft kan du tumle, turne og trene mer komfortabelt og trygt hjemme. Mattene er av god kvalitet og noen av dem kan også tas med ut på vannet for balanseøvelser, kampsport, pilates, vann-yoga og mye mer, med en god luft turnmatte har man mange muligheter for god trening på egen hånd eller sammen med en venn. Perfekt for både barn og voksne som ønsker å finpusse på balanse, smidighet og balanse.

Med Abilica AirTrack kan du turne og trene komfortabelt og trygt, disse turnemattene kommer i flere størrelser noe som gjør det enkelt å velge den modellen som vil passe din aktivitet. Dersom du bare behøver en enkel turnematte som har luftdemping vil denne matten på 3.5 x 1 meter være ideell for en rekke øvelser.

Abilica AirTrack (3.5x1m) /Xlife.no

Airtrack 3 er en stor treningsmatte som er fylt med luft og gir store muligheter for utfoldelse, turn, yoga og mer. Du kan også ta med deg denne turnmatten ut på vannet og øve på balanse eller bruke den som en badebrygge.

Airtrack 3 – stor og stabil luft-treningsmatte /Xlife.no
Airtrack 3 – stor og stabil luft-treningsmatte /Xlife.no

Lang og myk oppblåsbar turnmatte som også er svært formstabil, perfekt for trening hjemme og finpussing av akrobatiske øvelser. Denne airtrack matten har linjer slik at du kan øve på balansen i ditt eget treningsstudio eller ute i hagen.

Turnematte med luft /Coolstuff.no
Turnematte med luft /Coolstuff.no

Ta turnøvelsene ut på vannet med denne store luftfylte treningsmatten fra Aiir. Matten er mer tilpasset bruk ute på vannet enn noen av de andre modellene med sine håndtak som gjør det lett å komme seg opp på den. Turnmatten har en svært stabil og sterk overflate som samtidig er myk nok for øvelser og turning både på vann og på land.

Airdock fra Aiir /Xlife.no

Perfekt også som oppblåsbar badebrygge for lek på vannet, matten tåler 150 kg belastning og er svært formstabil.

Airdock fra Aiir /Xlife.no

Øv mer på balansen med disse smarte og oppblåsbare sup-brettene til vannet og få en god treningsøkt samtidig som du kan ha det moro med en oppblåsbar kajakk.