Hopp til innholdet

Bærbar gassgrill! Mini Gassgrill på propan og butan. Et smart alternativ til engangsgrillen

Med en bærbar gassgrill kan du enkelt fyre opp grillen på båttur, camping eller biltur. Med en bærbar gassgrill slipper du å kjøpe engangsgrill og tenke på søppelet som oppstår fra disse. Simpelthen bær med deg gassgrillen på tur, tenn opp og grill deilig mat på få minutter.

Mini gassgrill på butan og propan

Gassgrillen fungerer på gassbokser av typen til primus og fungerer på propan eller butan. Det at man slipper en større ekstern gasstank gjør det enkelt å bytte ut gass ved behov ved å sette inn en ny boks. Gassen tenner man via en knapp som skaper en liten gnist, og man kan enkelt justere strømmen av gass inn i grillen via bryteren.

Mini Bærbar Gassgrill /Watski.no
Bærbar gassgrill på propan /Watski.no

En liten og bærbar gassgrill

Denne gassgrillen fra COBB er svært kompakt og lett å håndtere. Dette gjør den til en perfekt grill å ha i båten, campingvogn eller i bil til camping, stranda, piknik og tur. Den er svært godt isolert til tross for sin lille størrelse og holder varmen godt.

Perfekt til Stranda, piknik eller båt – Cobb mini gassgrill /Watski.no

Takket være sine høye ben og gode isolasjon kan man fint bruke denne gassgrillen selv om det skulle være litt trangt om plassen rundt. Grillen oppnår en innvendig temperatur på omkring 280-300 grader, men vil føles som normal temperatur på utsiden.

Bærbar gassgrill fra Cobb /Watski.no

Drives på gassbeholdere

Med denne lille bærbare gasssgrillen slipper du å tenke på å drasse med deg en stor ekstern gasstank. På denne grillen kan du nemlig benytte små gassbeholdere av butan eller propan som man lett kan få tak i på butikker.

Grillen har et flott og stødig design i børstet rustfritt stål som står høyt opp fra bakken. Det vil dermed ikke være noe problem å plassere denne ned på gress eller oppå et bord. COBB gassgrillen er samtidig lett og veier kun noen få kg. Den er svært enkel å transportere og vil på grunn av sin design grille maten tilnærmet røykfri.

Mini gassgrill i børstet rustfritt stål /Watski.no

Les gjerne også mer om Hengekøye med flat bunn – Sov flatt og mer komfortabelt, Store Telt – Telt for familie eller store festivaltelt eller smarte Taktelt til bil.

Mer  Stort verdenskart i tre til å henge på veggen - Dekorér med reiseminner

Läsa på svenska: Bärbar gasgrill! Mini Gas Grill på propan och butan. Ett smart alternativ till engångsgrillen.


For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no