Telt til tak på bil – Smarte Telt til takstativ og rail

taktelt til bil

Vil du ha et økonomisk alternativ til en bobil eller overnatte i telt på en mer komfortabel måte? Med disse takteltene til bil får man et takmontert telt som man monterer oppå taket av bilen og som gjør det mulig å overnatte nesten “hvor som helst, raskt og komfortabelt.

Disse bilteltene er perfekt for deg som ønsker å reise på biltur og ha mulighet for rask og komfortabel overnatting uten å måtte investere mye penger i en bobil. Med et takmontert telt på bilen står man veldig fritt i å overnatte på nye steder, langs kysten eller nærmere naturen.

Skycamp Mini – Perfekt for to personer /Revir.no
Festes til standard takskinne på bil

Dette er ikke tradisjonelle telt, men telt med hard, aerodynamisk overflate som verken flagrer i vinden eller medfører vanskeligheter å sette opp. Disse takteltene til bil monteres på takrail/takskinner og vil være superenkelt å slå opp etter at man har parkert bilen og funnet et sted for natten.

Skycamp er den store versjonen med plass til 4 personer

Etter man har parkert bilen vil monteringen av teltet ta omkring ett minutt og man slipper telplugger, barduner, gress og skitt som ofte følger med når man sover på bakken. Bilteltet kommer i to versjoner som passer til to voksne på tur eller en liten familie på fire personer.

Skycamp Mini er den lille versjonen av bilteltet som passer til dere som er to personer på tur og vil ha en enkel, men komfortabel overnatting på taket av bilen. I likhet med den store varianten er også dette teltet lett å slå opp, det tykke bomullslaget i pustende materiale “gnisser” og bråker lite dersom det skulle blåse opp, og med den medfølgende regnbeskyttelsen vil du være helt tørr dersom det er fare for regnvær.

Skycamp Mini – Perfekt for overnatting med bil /Revir.no
Skycamp Mini – Biltelt med rask montering /Revir.no
Skycamp Mini – Perfekt for to personer /Revir.no

Skycamp er den store varianten som gir god plass til 4 personer og har en gulvflate på 4 kvadratmeter med superenkel og rask montering. Igjennom vinduene kan du nyte oversikten du får i dette takmonterte teltet. Skycamp er laget av en tykk duk i pustende materiale som bråker mindre dersom det blåser. Skulle det være fare for regnvær kan man trekke over en ekstra vanntett duk for beskyttelse.

Skycamp – Biltelt for opptil 4 personer /Revir.no
Skycamp – Stort taktelt til bil for opptil 4 personer /Revir.no
Skycamp – Ikamper /Revir.no
Skycamp Perfekt til overnatting på tur og ekspedisjoner /Revir.no

Les mer om overnatting på tur. Se blant annet disse supersmarte og enkle pop-up teltene til 2 eller flere personer. Dersom du ønsker skikkelig god plass vil kanskje disse et stort telt med god komfort være noe for deg.