Hopp til innholdet

Telt til tak på bil – Smarte taktelt til takstativ og rail

Vil du ha et økonomisk alternativ til en bobil eller overnatte i telt på en mer komfortabel måte? Med disse takteltene til bil får man et takmontert telt som man monterer oppå taket av bilen og som gjør det mulig å overnatte nesten «hvor som helst, raskt og komfortabelt.

Disse bilteltene er perfekt for deg som ønsker å reise på biltur og ha mulighet for rask og komfortabel overnatting uten å måtte investere mye penger i en bobil. Med et takmontert telt på bilen står man veldig fritt i å overnatte på nye steder, langs kysten eller nærmere naturen.

Kompakt og praktisk telt til biltaket – Foothill fra Thule /Outnorth.no

Foothill fra Thule er en populær modell som både er det rimeligste bilteltet fra Thule og er samtidig superkompakt og praktisk til både små og store turer. Bilteltet opptar bare halve biltaket når teltet er pakket ned, man kan derfor enkelt frakte med seg andre ting når man skal på ferie. For eksempel en kajakk, sykler eller skiboks.

Kompakt modell med plass til 2 personer /Outnorth.no
Foothill tillater plass til sykler, kajakk og annet utstyr takket være sin kompakte størrelse /Outnorth.no

Foothill bilteltet er like stort som ett vanlig to-mannstelt og kan enkelt foldes opp av en person alene. Takteltet inkluderer en myk, lavprofil, 4 cm skummadrass med avtagbart, maskinvaskbart trekk

Foothill fra Thule – Kompakt og populært taktelt til bil /Outnorth.no

Takteltet har en bred inngang, overdimensjonert panoramabakrute og to takvinduer gir maksimal luftstrøm og gode muligheter for stjernekikking om kvelden.

Luftig interiør med store takvindu felt som muliggjør stjernekikking /Outnorth.no

Nyt fordelene av å kunne parkere og telte hvor som helst og kunne sove rett og komfortabelt på en myk madrass.

Dette er ikke tradisjonelle telt, men telt med hard, aerodynamisk overflate som verken flagrer i vinden eller medfører vanskeligheter å sette opp. Disse takteltene til bil monteres på takrail/takskinner og vil være superenkelt å slå opp etter at man har parkert bilen og funnet et sted for natten.

Mer  Elektrisk motorsykkel til barn - Gøy & Lærerikt

Etter man har parkert bilen vil monteringen av teltet ta omkring ett minutt og man slipper telplugger, barduner, gress og skitt som ofte følger med når man sover på bakken. Bilteltet kommer i to versjoner som passer til to voksne på tur eller en liten familie på fire personer.

Tepui Kukenam er den store varianten som gir god plass til 3 personer og har stor gulvflate med superenkel og rask montering. Igjennom vinduene kan du nyte oversikten du får i dette takmonterte teltet. Panoramatak og vinduer lar deg se på stjernene, komme nærmere naturen og holder teltet avkjølt og godt ventilert.

Tepui Kukenam – Stort taktelt til bil fra Thule for tre personer /Outnorth.no

Dette store bilteltet inkluderer 6,5 cm skummadrass med høy tetthet for ekstra komfort. Værbestandig og slitesterk hovedteltduk tåler tøffe værforhold og er pustende for å redusere kondensoppbygging inne i teltet

Tepui Kukenam – innvendige panoramatak tillater stjernekikking og nære naturopplevelser /Outnorth.no

Autana 4 fra Thule er ett stort campingtelt og taktelt til bil med plass til 4 personer og ett stort anneks som kan brukes til avslapping og campingstoler. Takteltet er perfekt for deg som vil reise på oppdagelsesturer med hele familien.

Autana 4 – Stort taktelt med plass til 4 personer /Outnorth.no

Les mer om overnatting på tur. Se blant annet disse supersmarte og enkle pop-up teltene til 2 eller flere personer. Dersom du ønsker skikkelig god plass vil kanskje disse et stort telt med god komfort være noe for deg.