Hopp til innholdet

Ekstra stor Turstol for to – Del naturopplevelsen og spar samtidig plass i bagasjen

Hva er vel mer romantisk enn å sitte nær hverandre og dele naturopplevelsene sammen? Med en dobbel turstol kan du og din kjære sitte sammen, dele ett pledd, en kopp kakao og nyte stillheten og naturen.

Stolen er også perfekt for deg som reiser alene og ønsker en stol du kan slenge deg ned i, eller en stol som både du og din hund kan dele når kvelden senker seg.

Kelty Loveseat – Perfekt for både tobeinte og firbeinte reisekamerater /Revir.no
Kelty Loveseat Low – Ekstra stor og komfortabel turstol /Revir.no

Loveseat fra Kelty er en serie turstoler som er ekstra brede og ekstra komfortable. Designet som en klassisk loungestol så sitter man her dypt, lavt og tilbaketrukket. Perfekt for å lene seg tilbake og se på stjerner eller nyte flammene fra bålet.

To for plassen av én.

Loveseat turstolen er robust bygget med en slitesterk stålramme og doble isolerte koppholdere. Perfekt til camping og som en minisofa på tur.

I stedet for å drasse rundt på flere turstoler kan man simpelthen bruke denne turstolen for dere begge. Da slipper man også ekstra bagasje og sparer plass.

Les gjerne mer om SUP Paddleboard – En Kjempegod Trening for hele kroppen, Feltseng til tur og camping dersom du ønsker å sove litt mer komfortabelt eller les mer om hengekøye med flat bunn.