Hopp til innholdet

Fine sykler med lasteplan – Elektriske transport sykler

Elektriske sykler med lasteplan er et perfekt alternativ til deg som ønsker å frakte varer eller kjøre barn til skole eller barnehage. Slike elektriske lastesykler er bygget for å transportere både passasjerer og last, noe som gjør dem til en praktisk løsning for privat eller kommersiell bruk. Elektriske lastesykler kan blant annet brukes til å kjøre barn, handle matvarer, som vaktmestersykler i parker og campingplasser eller brukes til leveringstjenester i tettbygde strøk.

Med sitt praktiske lasteplan som kan romme opptil 4 barn er disse perfekte å bruke til f.eks barnehager som ønsker å dra på tur i nærområdet, eller de kan bygges om til mobile salgsvogner for sommersalg av is og lignende. Med elektrisk hjelpemotor kan man sykle med betydelig vekt uten å bli sliten – noe som gir dem store fordeler over tradisjonelle lastesykler.

EvoBike Cargo Classic er en praktisk elsykkel med stort og romslig lasteplan som har plass til opptil 4 barn eller mye bagasje med vekt på opptil 100kg. Sykkelen har en 250W el-motor som hjelper deg opp i opptil 25 km/t for en rekkevidde på opptil 55km. Lastesykkelen har et tradisjonelt utseende i sort metall med et fint lasteplan av treplater.

EvoBike Cargo Classic – Elektrisk lastesykkel med opptil 100kg last /Evobike.no
EvoBike Cargo Classic – Elektrisk lastesykkel med opptil 100kg last /Evobike.no

Evobike Cargo Premium er en oppgradet el-lastesykkel med større motor og rekkevidde på opptil 80km. Dette er dermed en kjempefin lastesykkel for mye bruk og der det kan være mye bakker og helninger. Sykkelen kommer i både helsvart eller i en kombinasjon av svart aluminium og trefarget lastekorg.

Evobike Cargo Premium – Praktisk el-lastesykkel med større motor /Evobike.no
Evobike Cargo Premium – Praktisk el-lastesykkel med større motor /Evobike.no

Urban er en smalere lastesykkel med to hjul som passer til deg som forventer å bruke sykkelen i litt trangere områder og bymiljøer. Lastesykkelen er en tradisjonell to-hjuls sykkel med elektrisk hjelpemotor og har en bredde på ca 60 cm. Med et romslig lasteplan kan du frakte barn eller varer.

Mer  Mye utstyr? Sportsbod til hage og hus

Sykkelen har ekstra brede dekk som gir økt kontroll og komfort og har en rekkevidde på opptil 60 km.

Urban – Elektrisk sykkel med to hjul og lasteplan /Evobike.no

Les gjerne mer om Norges Skattekammer: Måned for Måned Guide til Høsting av mat i Naturen, Utforsk Utmarken med de Beste Løpeskoene for Terreng og Raske sparkesykler – Elektrisk sparkesykkel for deg som vil ha mer fart.