Hopp til innholdet

Fine sykler med lasteplan – Elektriske transport sykler

Elektriske sykler med lasteplan er et perfekt alternativ til deg som ønsker å frakte varer eller kjøre barn til skole eller barnehage. Slike elektriske lastesykler er bygget for å transportere både passasjerer og last, noe som gjør dem til en praktisk løsning for privat eller kommersiell bruk. Elektriske lastesykler kan blant annet brukes til å kjøre barn, handle matvarer, som vaktmestersykler i parker og campingplasser eller brukes til leveringstjenester i tettbygde strøk.

Med sitt praktiske lasteplan som kan romme opptil 4 barn er disse perfekte å bruke til f.eks barnehager som ønsker å dra på tur i nærområdet, eller de kan bygges om til mobile salgsvogner for sommersalg av is og lignende. Med elektrisk hjelpemotor kan man sykle med betydelig vekt uten å bli sliten – noe som gir dem store fordeler over tradisjonelle lastesykler.

EvoBike Cargo Classic er en praktisk elsykkel med stort og romslig lasteplan som har plass til opptil 4 barn eller mye bagasje med vekt på opptil 100kg. Sykkelen har en 250W el-motor som hjelper deg opp i opptil 25 km/t for en rekkevidde på opptil 55km. Lastesykkelen har et tradisjonelt utseende i sort metall med et fint lasteplan av treplater.

EvoBike Cargo Classic – Elektrisk lastesykkel med opptil 100kg last /Evobike.no
EvoBike Cargo Classic – Elektrisk lastesykkel med opptil 100kg last /Evobike.no

Evobike Cargo Premium er en oppgradet el-lastesykkel med større motor og rekkevidde på opptil 80km. Dette er dermed en kjempefin lastesykkel for mye bruk og der det kan være mye bakker og helninger. Sykkelen kommer i både helsvart eller i en kombinasjon av svart aluminium og trefarget lastekorg.

Evobike Cargo Premium – Praktisk el-lastesykkel med større motor /Evobike.no
Evobike Cargo Premium – Praktisk el-lastesykkel med større motor /Evobike.no

Urban er en smalere lastesykkel med to hjul som passer til deg som forventer å bruke sykkelen i litt trangere områder og bymiljøer. Lastesykkelen er en tradisjonell to-hjuls sykkel med elektrisk hjelpemotor og har en bredde på ca 60 cm. Med et romslig lasteplan kan du frakte barn eller varer.

Mer  Trygg stuping og bading - Hvor dypt bør vannet være?

Sykkelen har ekstra brede dekk som gir økt kontroll og komfort og har en rekkevidde på opptil 60 km.

Urban – Elektrisk sykkel med to hjul og lasteplan /Evobike.no

Les gjerne mer om Norges Skattekammer: Måned for Måned Guide til Høsting av mat i Naturen, Utforsk Utmarken med de Beste Løpeskoene for Terreng og Raske sparkesykler – Elektrisk sparkesykkel for deg som vil ha mer fart.