Hopp til innholdet

Elektriske Crosscart og ATV – Spennende kjøretøy for barn og ungdom

Lite slår spenningen ett barn føler av å kunne være sin egen sjåfør i hage og gårdsplass – og disse kule elektriske bilene og cartene er en kjempegøy aktivitet for både barn, ungdom og voksne.

Det er derimot viktig å være klar over regelverket, barn kan bare kjøre på ATV og bil som går opptil 6km/t, bortsett fra organisert trenings- og konkurransekjøring gjennom Norges Bilsportforbund eller Norges Motorsporforbund. De skal heller ikke brukes på offentlig vei og skal alltid brukes under oppsyn av en voksen. Avhengig av type kjøretøy vil eventuell hjelm og rustning også være et smart valg for å unngå skade.

Denne kule elektriske buggy bilen har store knastedekk, lav profil og kul dekor. Med sine store EVA dekk og 4-hjuls trekk er denne UTV bilen velegnet for å komme seg frem i hage og terreng. Her slipper man å hele tiden måtte dytte den opp små bakker eller over små hindringer.

Elektrisk buggy bil for mindre barn /Ruller.no

Bilen har automatisk mykstart slik at man slipper rykk og napp, og automatisk stopp når gasspedalen slippes. Bilen kan kjøres alene eller styres via fjernkontroll av foreldrene for de mindre barna.

Elektrisk buggybil med kul design, 4-hjulstrekk og mykstart /Ruller.no
Bilen har innebygget stereo og god plass til fører og passasjer /Ruller.no
Revenger ATV med toppfart på 6kmt, doble motorer og enkel gass/bremsstyring for de mindre barna /Ruller.no

ATV Nitrox Spirit 500W er medium-kraftig elektrisk ATV som har sterk motor og justerbar toppfart. Med 3 nivåer kan denne stilles fra 5km/t til 15km/t og egner seg derfor til barn, men også til banekjøring. Her får man en elektrisk firehjuling med store og komfortable luftfylte dekk og kommer seg fint frem i både gress og grus.

ATV nitrox for barn opptil 12 år /Ruller.no

NITROX Legend 1500W er en kraftigere modell som egner seg for større barn, ungdom og også voksne som ønsker en elektrisk firehjuling til småkjøring på privat område eller banekjøring. Denne firehjulingen har en maks førervekt på 85kg og har et stort batteri på 48V-20Ah med en varighet på opptil 70 minutter.

Nitrox Legend med kraftig børsteløs 1500W motor /Ruller.no

Firehjulingen har en børsteløs 1500W motor og sikker kardandrift, utstyrt med tre hastighetsinnstillinger – lav (8 km/t), middels (23 km/t), og høy (35 km/t)

Elektrisk firehjuling med sterk 1500W motor og hydrauliske bremser /Ruller.no

Denne stilige elektriske crosscarten er et spennende leketøy som med sin lave sittestilling og 48V 1000W elektriske motor gir høy fartsopplevelse. Motoren har 3-trinns justering av fart med toppfart på ca 30 km/t.

Mer  Treningsklokke med musikk og bluetooth - sync med spotify

Crosscarten har 14 tommers kraftige terrengdekk, veltebøyle og god fjærdemping for kontroll og komfort. Individuell brems og gasspedal. Passer for førere 100 – 165 cm og maksvekt på 75kg.

1000W elektrisk crosscart /Ruller.no

Det finnes en rekke artige elektriske kjøretøy og leketøy, både beregnet mot barn men også ungdom og voksne. Se blant annet dette elektriske Skateboard med Bremse – Artig og lett hverdagstransport, Elektrisk cross – Kule elektriske crossere for barn og Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler.