Hopp til innholdet

Tights for Tur – Komfortable Dame Turtights for små og store turer

Turtights er et populært plagg som både ser bra ut og er komfortabelt å ha på seg takket være det behagelige elastiske stoffet som gir bevegelsesfrihet og støtte under bruk. Tights for damer som passer til turbruk har ofte hurtigtørkende og fukttransporterende egenskaper, gjerne med lommer og 4-vei stretch som passer fint til tur og friluft.

Hellerfjellet turtights modellen har en kroppsnær fasong med komfortabel 4-veis stretch og to-farget utseende som også kommer i en blå versjon. Denne turtightsen har hurtigtørkende og fukttransporterende egenskaper samt en smart lomme på det venstre låret.

Hellerfjellet turtights /Stormberg.no

Activity Pants fra Icaniwill er ikke en klassisk turtights, men en svært populær og ekstra kroppsnær treningsbukse av hovedsaklig bomull, men også spandex og polyester. Denne buksen er derimot fin å bruke for trening innendørs og friluft utendørs. Buksen har en sportslig og en strammere passform for optimal bevegelsesfrihet.

Activity pants fra Icaniwill /Gymgrossisten.no

Marka er en populær frilufts tigths for damer som har en rimelig pris og et fint utseende. Modellen har ekstra stretch rundt knær, et høyt liv og lav vekt. Spesielt godt egnet for høy aktivitet.

Marka – rimelige og lav vekt turtights /Stormberg.no

Hendanes er bygget i en kombinasjon av to svært gode fukttransporterende stoffer som gir deg en god og komfortabel følelse, selv under aktiv bruk i skog og mark. Med to smarte stikklommer kan du ta bære med deg det mest nødvendige.

Hendanes damemodell turtights med strikk i livet og to lommer /Stormberg.no

Vettakollen turtights er utviklet med spesielt langrenn i tankene og er både vann og vindtett. Tightsen har praktiske egenskaper som elastikk og snøring på innsiden av livet for best mulig passform, og avtagbare stropper med reguleringsmuligheter.

Vettakollen turtights med vind og vanntett funksjon /Stormberg.no

Få mer inspirasjon – se blant annet Fine ullgensere til dame – Varme gensere i ull med fine mønstre, Norges mest populære Joggesko? Løp lett, mykt og bedre med Hoka Clifton og les mer om Gode Jakt(tur)sko og Jaktstøvler for Herre og Dame – Hold deg tørr og komfortabel.

Mer  Treningsklokke med musikk og bluetooth - sync med spotify