Hopp til innholdet

Lavvo telt for glamping og camping – Flotte safaritelt av lerret

Skal du på camping eller kanskje lage din egen glamping leir? Med disse tradisjonelle safariteltene og lavvoer av bomullslerret kan du skape den ekte ekspedisjonsfølelsen samtidig som du får utrolig god plass og komfort. Disse populære teltene passer for par og familier og fungerer utmerket som en base for utflukter, som jaktleir eller som glamping leir.

Asgard 19.6 er ett stort glamping telt med en grunnflate på nesten 20m2 og passer kjempefint som baseleir eller som et luksustelt på glamping området. Dekorér teltet med kommoder, tepper og ekte senger for en forhøyd komfort!

Asgard 19.6 – Stort glamping telt for luksusferien /Outnorth.no
Asgard 19.6 – Stort glamping telt for luksusferien /Outnorth.no

Til Asgard 19.6 kan du til og med montere inn ekstra individuelle kahytter for ekstra privatliv og komfort.

Ekstra innertelt til Asgard 19.6 – for ekstra privatliv /Outnorth.no
Pipesett for glampingteltene – For kalde kvelder /Outnorth.no

Utgard 13,2 m² er ett kjempeflott safaritelt og glampingtelt som passer for opptil 6 personer og har en innvendig høyde på 240 cm, slik at man komfortabelt kan stå oppe i teltet og skifte tøy eller bevege seg rundt. Teltet er et godt alternativ til en campingvogn på sommerferien og et perfekt sted for å samle venner og familie.

Utgard glampingtelt for opptil 6 personer /Outnorth.no
Utgard glampingtelt for opptil 6 personer /Outnorth.no

Alfheim 19.6 er en tradisjonell lavvo av bomullslerret som er forholdsvis ukomplisert å sette opp og gir god plass for mange personer. Lavvoen er ypperlig å bruke som jakttelt eller som samlingstelt på glampingleiren.

Alfheim lavvo – perfekt som jaktleir eller glamping /Outnorth.no

Vimur 5.6 er et kjempeflott og rimelig glampingtelt som passer for opptil 4 personer og gir deg full ståhøyde og masse plass. Teltet er samtidig enklere oppbygd enn andre glampingtelt, noe som gjør det enklere å sette opp og ta ned.

Vimur 5.6 – Glampingtelt for opptil 4 personer /Outnorth.no
Vimur 5.6 – Glampingtelt for opptil 4 personer og ståhøyde /Outnorth.no

Med disse flotte og komfortable safariteltene kan du få en komfortabel teltferie, glamping opplevelse eller skape hyggelige minner i jaktleiren. Les også gjerne mer om Norges Skattekammer: Måned for Måned Guide til Høsting av mat i Naturen, Utforsk Utmarken med de Beste Løpeskoene for Terreng og Raske sparkesykler – Elektrisk sparkesykkel for deg som vil ha mer fart.