Hopp til innholdet

Gåmølle K15 – Best i test – Med Stigning og 15km/t toppfart

En gåmølle er perfekt for deg som ønsker en tredemølle i hus og leilighet uten at den skal oppta ett helt rom eller være veldig synlig i innredningen. En gåmølle er nemlig svært kompakt, lett å pakke sammen og lett å finne frem og gjemme bort. Gåmøller er rett og slett mini-versjoner av tredemøller, som regel er de bygget for enkel mosjonering og gåturer innendørs, men de kommer også med mer avanserte funksjoner.

Gåmølle og løpemølle med stigning /Mystuff.no
Best i test av TEK /Mystuff.no

K15 gåmøllen er i toppklassen blant gåmøller på markedet. Den har de vanlige funksjonene man forventer av en god gåmølle, kompakt og funksjonell. K15 har derimot også en rekke andre gode funksjoner, blant annet:

Lett å pakke sammen /Mystuff.no
  • 15mm tykt løpebånd for ekstra demping og slitestyrke.
  • Intervall funksjon som veksler mellom høyt og lavt tempo.
  • Stigningsmodus med opptil 4% stigning for avlastning av knær og en hardere treningsøkt.
  • Veier omtrent halvparten av en tredemølle.
Kan plasseres inntil vegg /Mystuff.no
Stort og tydelig display /Mystuff.no

K15 har en topphastighet på 15 km/t, noe som gir deg økt fleksibilitet – da denne også kan brukes til løpetrening i tillegg til tradisjonell gåing. Gåmøllen har et innebygget stativ og et stort og tydelig display som viser deg informasjon om tid, hastighet, kaloriforbrenning og antall steg. Du kan justere hastigheten rett fra skjermen takket være det smarte touchpanelet. 

Les gjerne mer om gode tips til walkingpad og gåmøller, blant annet Gode tredemøller til hjemmebruk som lager lite lyd og tar liten plass, Gåmølle – Kompakt tredemølle for gåing og mosjon hjemme og Gode Løpesko for terreng og skog.


Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no
Mer  Elektrisk cross - Kule elektriske crossere for barn