Hopp til innholdet

Gode tredemøller til hjemmebruk som lager lite lyd og tar liten plass

Hjemmetrening og tredemøller i eget hjem er blitt svært populært ettersom mange treningssentre må holde stengt og mange ser fordelen av å investere i en tredemølle man kan ha i sitt eget hus.

Ved at stadig flere installerer treningsapparater i eget hus eller leilighet, oppstår også behovet for maskiner som bråker mindre under bruk og som samtidig tar liten plass.

Her skal vi se litt på populære tredemøller for hjemmebruk som lager mindre lyd og har god demping slik at du kan løpe uten å sjenere naboer eller andre som bor i boligen.

Demp lyden med en matte

Selv om det finnes tredemøller på markedet som lager mindre lyd vil man også kunne dempe lyden veldig godt simpelthen ved å bruke en tykk underlagsmatte som demper lyd og vibrasjoner. Denne store underlagsmatten fra kvalitetsprodusenten Abilica vil være stor nok for de fleste modeller på markedet.

Underlagsmatte som demper lyd til tredemølle /X-life.no

Run 200 tredemøllen er en av bestselgerene til X-life og er perfekt for hjemmetrening og til deg som ønsker å komme i bedre form. Tredemøllen har alt du behøver, inkludert stigning og 12 programmer som hjelper deg igang. Displayet viser tid, distanse, kalorier, hastighet og stigning. På håndtakene finner du pulsmålere som gir deg en effektiv måte å kontrollere puls på.

Run 200 Tredemølle /X-life.no

Run 200 tredemøllen kan også løftes opp og plasseres slik at den ikke opptar så mye gulvplass når den ikke er i bruk.

Run 200 Tredemølle /X-life.no

UREVO U1 walking device er en lett og liten tredemølle/gåmølle, men som samtidig har en motor som yter godt. Med sin stillegående motor og lavt støynivå betyr det at du kan gå mens du ser på TV eller også bruke den på kontoret rundt dine kollegaer uten å forstyrre.

UREVO U1 walking device /Trygg-Helse.no
 • Minimums fart: 0.8km/t
 • Toppfart: 6km/t
 • Fjernkontroll: Ja
 • Motorkraft: 560w
 • Produsent: UREVO
 • Modell: U1
 • Maks brukervekt: 90kg
UREVO U1 walking device /Trygg-Helse.no

UREVO U1 walking device er ikke beregnet for løping, men for enkel spasering og gåturer i hjem og leilighet. UREVO U1 opptar utrolig lite plass og med ultralett design på kun 19 kg kan denne enkelt flyttes på. 

TP 200 tredemøllen er kåret til best i test med en veldig god demping og komfort. TP200 er kompakt bygget for å ta liten plass med smale flater ved siden av løpebåndet. Den tar dermed liten plass og er enkel å slå sammen, eller flytte rundt på.

TP 200 tredemølle – Et kjempegodt budsjettvalg med høy kvalitet /X-Life.no

Dersom du er mest opptatt av at tredemøllen skal lage så lite lyd som mulig er det viktig å velge en maskin som har god demping og er solid bygget. En underlagsmatte til tredemølle er også en smart, økonomisk og enkel måte for å dempe trinnlyd og vibrasjoner som kan forplante seg videre i gulv og bygning.

Abilica Underlagsmatte som beskytter gulv og demper mot lyd og vibrasjoner /X-Life.no

Lydnivå på tredemøller

Normalt vil lydnivået øke jo høyere tempo og raskere/kraftigere steg man må ta. Merk at disse nivåene er eksempler og er uten underlagsmatte som vil dempe vibrasjoner og lyd.

 • Lydnivå ved gåing: ca 6 km/t – ca. 60 DB
 • Lydnivå ved jogging: ca 12 km/t – ca. 70 DB
 • Lydnivå ved løping: ca 16 km/t – ca. 75 DB
 • Lydnivå ved rask løping: ca 18 km/t – ca. 78 DB

TP 150 er en av de høyest rangerte tredemøllene basert på erfaringene til X-life’s egne kunder og anmeldelser.
Tredemøllen er myk og fin å løpe på og med det man trenger av funksjoner. Ettersom det meste er én hel del så er den noe tung å bære (spesielt opp trapper) men det gjør den også veldig enkel, stabil og kjapp å montere.

TP 150 – Lavt støynivå og veldig god demping /X-Life.no

TP 150 har lav støy fra motor og gir en veldig god løpeopplevelse. I kombinasjon med en underlagsmatte er dette en perfekt tredemølle for hjemmebruk og til deg som ikke ønsker at tredemøllen skal sjenere naboer eller bråke for mye.

Titan Life Athlete T73 tilbyr profesjonell type trening i hjemmet med stor ramme, solid konstruksjon, lavt lydnivå og mange funksjoner. Med en hastighet fra 1-22 km/t og 0-20 stigningsnivåer er dette en tredemølle både for nybegynneren eller den mer erfarne løper.

Titan Life Athlete T73  /Gymgrossisten.no

Tredemøllen har ekstra støtabsorbering som er innebygget i løpebanen for mer komfortabel løping, og den innebygde luftfjæringen gir en behagelig løpsopplevelse, samtidig som du vil trene med minimal slitasje på kroppen.

Les også gjerne mer om Løpeklokke for trening og jogging, Turnmatte med luft perfekt til hjemmetrening og yoga, Sterke El-sparkesykler med kraftig motor eller reparer støle muskler med en Masseringspistol.