Hopp til innholdet

Komfortabel og Lett Ryggbeskyttelse for Ski, Alpin, Snowboard og Ekstremsport

Bortsett fra det å bruke en god hjelm under kjøring vil en ryggbeskytter være den beste måten å sikre seg mot farlige skader under ski, snowboard eller alpin. En såkalt rustning eller ryggbeskytter vil ta imot, spre og dempe kraften ved ett fall eller om man treffer et objekt, tre eller en stein i løypen eller offpiste.

Tradisjonelt har slike rustninger og ryggbeskyttere vært harde og ukomfortable å bruke under aktiv skikjøring. Men nye moderne ryggbeskyttere med lette og robuste materialer er kommet på markedet og disse vil gi god beskyttelse for rygg og ryggrad uten å virke restriktiv ved aktive bevegelser.

Se utvalget av ryggbeskyttelse for alpin og snowboard /Outnorth.no

Hafjell Junior er en komfortabel og god ryggbeskytter vest som er laget for barn. Ryggbeskytteren er enkel å ta av og på med glidelås i fronten og beskyttelsesplaten holder seg hele tiden på plass uten å skli ned ettersom denne er bygget inn i vesten.

Hafjell Junior ryggbeskyttelse vest for barn /Outnorth.no

Ryggbeskytteren fra svenske POC er en innovativ og brukervennlig ryggbeskytter/rustning for voksne til aktive sporter som terrengsykling, alpin, snowboard og mye mer. Ryggbeskytteren kommer i form av en enkel å ta av og på vest med glidelås i fronten. Den har også flere luftehull slik at den ikke føles klam mot ryggen.

På baksiden av vesten ligger det en lavvekt EN1621-2 Level 1 sertifisert ryggbeskyttelse med ventilasjonshull for ekstra komfort. Denne ryggbeskytteren kommer i både herre og dame modell.

POC ryggbeskytter vest for herre /Outnorth.no
POC ryggbeskytter vest i damemodell /Outnorth.no

VPD 2.0 er en større og mer robust variant med større bakplate for ekstra beskyttelse. Til deg som ønsker den beste beskyttelsen for ryggraden. Ryggbeskytteren har en godt ventilert oppbygging og brede strikk for oppstramming.

VPD 2.0 – Kraftig og bred ryggbeskytter for aktiv bruk /Outnorth.no

Gridarmor lager en rekke gode ryggbeskyttere for voksne og barn og disse kommer også som rimelige modeller med god beskyttelse mot fall og ulykker.

Ryggbeskyttere fra Gridarmor /Outnorth.no

Les mer om Sterke El-sparkesykler med kraftig motor – Raske & sterke sparkesykler, Gode (og rimelige) vintersko med for! og Dunparkas og Dunjakker til Dame – Hold deg varm i høst og vinter.

Mer  Bærbar gassgrill! Mini Gassgrill på propan og butan. Et smart alternativ til engangsgrillen