Liten og smart Tredemølle – Perfekt til hjemmetrening

En tredemølle har tradisjonelt vært en stor maskin som man oftest kan finne på et treningssenter, eller de riktig heldige har hatt en tredemølle hjemme i et eget treningsrom. Mange ønsker seg derimot en liten og praktisk tredemølle, en tredemølle som er lav, lett og enkel å bruke hjemme.

Walkingpad – Liten tredemølle, Perfekt for gåing /Mystuff.no
R1 modellen er beregnet for både gåing og løping /Mystuff.no

En liten tredemølle kan være WalkingPad A1, dette er en smart og liten tredemølle som kalles for “Walkingpad”, men i praksis fungerer denne som en vanlig tredemølle, den er bare mindre og lettere.

Walkingpad er enkel å brette sammen for lettere lagring /Mystuff.no
Tar liten plass under seng eller i garderoben

Denne lille tredemøllen plugger du enkelt inn i stikkontakten og via den håndholdte fjernkontrollen kan du selv bestemme tempo og fart. Du kan også samtidig få opp statistikker, og kombinerer du denne med en pulsklokke kan du få ut like mye statistikk og informasjon som du ville ha gjort på treningssenteret.

Bestem tempo med den håndholdte fjernkontrollen /Mystuff.no

Walkingpad tredemøllen passer ypperlig for deg som gjerne ønsker deg en liten tredemølle i hjemmet som ikke tar opp så mye plass. Den passer ypperlig til hverdagstrim og spaserturer i hjemmet. Dersom du ønsker en liten tredemølle du også kan løpe på, vil Walkingpad R1 være et godt valg.

Les mer om turtøy til fjellet eller gode løpesko til skog og terreng, f.eks nike air zoom terra. Les også gjerne om tights med lomme eller turnmatte med luft, perfekt til hjemmetrening.