Hopp til innholdet

Liten og smart Tredemølle – Perfekt til hjemmetrening

En tredemølle har tradisjonelt vært en stor maskin som man oftest kan finne på et treningssenter, eller de riktig heldige har hatt en tredemølle hjemme i et eget treningsrom. Mange ønsker seg derimot en liten og praktisk tredemølle, en tredemølle som er lav, lett og enkel å bruke hjemme.

Gymstick Walkingpad er en superkompakt, high-end gåmølle som kan brettes og legges bort eller tas frem svært enkelt. Den kompakte størrelsen gjør det mulig å få en lett treningsøkt eller en lang gåtur fra terrassen i solen, foran datamaskinen eller mens du ser på tv i stuen.

Gymstick gåmølle med adaptiv hastighet /Gymgrossisten.no

Gymstick gåmøllen er lett å plassere der du ønsker en liten treningsøkt og du kan justere hastigheten via en fjernkontroll. Gåmøllen har også en unik patentert og adaptiv hastighetsmodus som gjør at tredemøllen tilpasser seg tempoet du ønsker å gå i.

Gymstick gåmølle med adaptiv hastighet /Gymgrossisten.no

X-ERFIT Run 100 er et godt alternativ for deg som ønsker en mer robust og tradisjonell tredemølle som samtidig er kompakt og plassbesparende. Run 100 har en hastighet på opptil 12 km/t som gjør at du bruke denne til både løping, gåing og jogging innendørs.

Run 100 – Liten og kompakt tredemølle /X-Life.no

Run 100 er en svært prisgunstig modell og er en av de rimeligste små tredemøllene beregnet for løping på markedet. Her kan du manuelt stille inn stigningen før du tar fatt på løpeturen. At tredemøllen ikke har en egen motor for justering av stigning gjør den både lettere, mindre og billigere i produksjon.

For en nybegynner eller for deg som vil ha en liten tredemølle i ditt eget hjem er X-erfit run 100 ett godt alternativ, med 12 forhåndsinnstilte løpeprogrammer, 3 stigningsnivåer og en stabil konstruksjon som enkelt kan slås sammen er denne perfekt til leiligheten eller hjemmegymmet.

Run 100 – Liten og kompakt tredemølle /X-Life.no

En liten tredemølle kan være WalkingPad A1, dette er en smart og liten tredemølle som kalles for «Walkingpad», men i praksis fungerer denne som en vanlig tredemølle, den er bare mindre og lettere.

Walkingpad – Liten tredemølle, Perfekt for gåing /Mystuff.no

Walkingpad tredemøllen passer ypperlig for deg som gjerne ønsker deg en liten tredemølle i hjemmet som ikke tar opp så mye plass. Den passer ypperlig til hverdagstrim og spaserturer i hjemmet. Dersom du ønsker en liten tredemølle du også kan løpe på, vil Walkingpad R1 være et godt valg.

R1 modellen er beregnet for både gåing og løping /Mystuff.no
Tar liten plass under seng eller i garderoben

Denne lille tredemøllen plugger du enkelt inn i stikkontakten og via den håndholdte fjernkontrollen kan du selv bestemme tempo og fart. Du kan også samtidig få opp statistikker, og kombinerer du denne med en pulsklokke kan du få ut like mye statistikk og informasjon som du ville ha gjort på treningssenteret.

Bestem tempo med den håndholdte fjernkontrollen /Mystuff.no

Les mer om turtøy til fjellet eller gode løpesko til skog og terreng, f.eks nike air zoom terra. Les også gjerne om tights med lomme eller turnmatte med luft, perfekt til hjemmetrening.

Mer  Jeans på tur og skog - Dongeribukse som turbukse?