Hopp til innholdet

Nike Air Zoom Terra Kiger 6- Ny og god løpesko for terrenget fra Nike

Nike Air Zoom Terra er en ny terrengløpesko som bygger videre på ekspertisen og kvaliteten til Nike. Air Zoom Terra er en lett og elegant løpesko med tettsittende design og har et godt grep mot terrenget for dem som ønsker en god løpesko til terreng og skog.

Nike Air Zoom Terra Kiger 6 kommer i flere farger og i alle slags størrelser til både menn og kvinner, se hele serien på Nike.no

Terra Kiger 6 Air Zoom /Nike.no
I ny drakt – Terra Kiger 6 /Nike.no

Godt grep i skog og på steiner: Nike Air Zoom Terra løpeskoen har solide gripetagger som gir god friksjon mot underlaget og glatte steiner, og i flere vinkler, noe som betyr mye når man løper på ulendt terreng eller lander skrått på en stein i skogen. Med zoom systemet til Nike får du ekstra demping til hælen, noe som bidrar til å redusere skader og slitasje på ledd og fot.

Terra Kiger 6 kommer i flere farger – til damer og menn /Nike.no
Godt grep i flere retninger- Terra Kiger 6 /Nike.no
Terra Kiger 6 Air Zoom /Nike.no
Terra Kiger 6 Air Zoom /Nike.no

Nike Air Zoom Terra er full av små tilpasninger som tilsammen gir en komfortabel løpeopplevelse i skog, fjell og mark.
Med en segmentert forplate i skoen får man bedre beskyttelse for foten i ulendt terreng, uten at det går ut over fleksibilitet og løpefølelsen. En polstret pløse bidrar til å lette trykket på foten under lange løpeturer, mens lissesystemet rundt mellomfoten gir en tettsittende støtte.

Les mer om løpesko i terreng og skog og hvordan man kan tørke sko og klær på tur.