Hopp til innholdet

Mobilt Bredbånd på batteri – Jobb og surf utendørs

For de aller fleste av oss er naturen en pause fra virkeligheten, jobb og e-poster, men for andre er det fint å kunne kombinere arbeid med naturopplevelser, eller kanskje du simpelthen ønsker å få med deg din favorittserie på netflix i teltet under stjernehimmelen.

Ha nett hjemme eller på tur /Telia.no

Et mobilt bredbånd er uansett praktisk å ha tilgjengelig dersom man ønsker å kunne kommunisere eller arbeide på steder hvor det ikke er fast internett tilkobling, og bruker man et mobilt bredbånd med batteri er man virkelig fleksibel til å kunne jobbe fra hvor som helst.

Mobil bredbånd med batteri /Telia.no

Telia tilbyr mobilt bredbånd med dekningsgaranti og data rollover med suverén dekning, både til sjøs og til fjells. I tillegg til deres standard wifi router som tilkobles i stikkontakt har de også en smart variant med innebygget batteri som du kan ta med deg på tur og bruke hvor du ønsker.

Den mobile routeren har et innebygget batteri som varer i ett døgn, men du kan lade den opp ved å tilkoble en ekstern powerpack eller en liten solcelle lader for ekstra batterikapasitet via USB-C.

Med flere datapakker og abonnementer å velge mellom kan du velge den pakken som passer deg og ditt bruk. Med data-rollover inkludert blir ubrukt data fra forrige måned overført til en ny måned, noe som er praktisk dersom du ikke bruker ditt mobile bredbånd like aktivt hver måned.

Finn din datapakke /Telia.no

Les gjerne også smarte telt til taket av bilen, komfortabel overnatting med hengekøye eller sjekk vår guide til gode tursko.


Mer  Elektrisk Skateboard med Bremse - Artig og lett hverdagstransport