Hopp til innholdet

Pannebånd med dunfyll – Ekstra varme pannebånd av andedun fra Thermopoc

De Norsk-designede pannebåndene fra Thermopoc av dun er blitt populære å se i både bygater og i skiløypene – Ved å bruke ekte andedun som fyllmasse og et innvendig for av fleece holder disse flotte pannebåndene deg varm og komfortabel selv når det er bitende kaldt utendørs.

Thermopoc pannebånd med dun /Hyttefeber.no

Thermopoc pannenbåndene er laget av RDS sertifisert andedun, som betyr at dyrevelferden er sikret og at dyrene ikke skades på noen måte. Pannebåndene bruker en blanding av 90% dun og 10% fleece og har et ytre lag av vannavstøtende nylon som kommer i flere spreke farger.

Et pannebånd med fyll av dun vil oppleves svært behagelig og sørge for å holde deg varm selv når gradestokken kryper godt ned på minus og vil være et praktisk valg for deg som føler at en lue blir for varmt under fysisk aktivitet eller om du har langt hår.

Thermopoc pannebånd med dun /Hyttefeber.no

Vesker og mobiletui med varmende og beskyttende dunfyll

Thermopoc har også utviklet både vesker/rumpetasker med mykt dunfyll slik at du kan holde eiendeler og mobiler varme og tørre på tur og aktivitet. Med de varmende egenskapene som dun innehar betyr det blant annet at batterilevetiden økes betraktelig på elektronikk.

Thermopoc Bum Bag isolerer og beskytter dine eiendeler, og egner seg godt til oppbevaring av viktige ting på tur, eller når du er på reise. I kaldt vær forlenger den også batterilevetiden på mobilen din drastisk, takket være de varmeisolerende termoegenskapene.

Thermopoc rumpetasker med dun /Hyttefeber.no

Thermopoc mobilpose isolerer og beskytter mobilen i kulda og mot støt, og gjør at batteriet holder seg lengre når det blir kaldere i været.
Den har en lomme på innsiden som gjør det lett å ha med telefon, penger og kort på ett sted! Med karabinkroken kan den enkelt henges på sekken eller i beltet.

Thermopoc mobilposer og etui med dun /Hyttefeber.no

Les også gjerne mer om Hengekøye – Komfortabel & Rask Utendørs Overnatting, Løpeklokke for trening og jogging, Kule elmopeder til voksne eller Turnmatte med luft.

Mer  Vil du bo på nordpolen? Ny ide om igloo hotell