Hopp til innholdet

Ryggretter – Strekk ut ryggen, løsne opp og bedre holdning

ryggretter for bedre rygg

Personer som sitter mye stille på jobb eller hjemme har opplevd stor nytte av denne ryggretteren som strekker ut ryggen på en skånsom, men samtidig svært enkel måte. Ryggretteren er en buet plattform som man legger seg nedpå og lar ryggen strekke seg ut.

Ryggretteren tar liten plass og det vil ikke ta lang tid før man begynner å oppleve at ryggen føles løsere, mindre anspent og mer bevegelig.
Svært mange opplever problemer med ryggen i dagens moderne samfunn, og ifølge helsenorge vil «arbeidstakere som løfter eller sitter mye stille, har høyere risiko for å få ryggsmerter enn andre. Det gjelder for eksempel langdistansesjåfører. Overvekt kan også være en risikofaktor».

Ryggretter som strekker og mykgjør ryggen /Mystuff.no

Få bedre holdning og positur.

Mange idag sitter med en fremoverlendt rygg når man arbeider foran f.eks en datamaskin, over tid vil man bli litt krumrygget og få en dårlige holdning i hverdagen. Man vil kanskje også oppleve det som ukomfortabelt eller til og med vondt når man retter seg opp, prøv f.eks å stå inntil en rett vegg hvor både bakhodet, skulderblader, rompe og føttene skal være inntil veggen på samme tid.

Ryggretter med massasje funksjon /Mystuff.no

Med en ryggstrekker og ryggretter vil du over tid med jevnlig bruk kunne motvirke dårlig holdning og få en bedre positur når du står eller introduserer deg for nye mennesker.

Les gjerne også mer om denne smarte og praktiske masseringspistolen – spesielt god for deg som trener ofte, les mer om klær med varmetråder, kompakte gåmøller til hjemmetrening eller squat racks for hjemmebruk.


For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no