Hopp til innholdet

Sterk el-sparkesykkel til rimelig pris

ProWheels Dual V1 er en kjempesterk el-sparkesykkel med doble motorer, både foran og bak som gir deg nok av kraft til å dra deg opp selv de bratteste bakkene! Dual V1 er perfekt for deg som jevnlig bruker en el-sparkesykkel til skole eller jobb og som ønsker en sparkesykkel som kan dra deg enkelt opp bratte bakker og stigninger.

Sparkesykkelen har gode skivebremser med abs bremser og store luftfylte 8.5″ dekk, som sikrer høy komfort og god gripeevne

Doble motorer på opptil 1400 watt /Premiumtek.no

-Maks hastighet: 20 kmt med sperre, 30kmt uten sperre
-Maks belastning 125 kg
-Kan klatre stigninger opp til 15 grader
-Brems: skivebrems + E-ABS anti-lock elektronisk brems i front
-Store komfortable luftfylte dekk

Gode skivebremser og kraftige luftfylte dekk /Premiumtek.no

På Dual V1 kan man enkelt velge innstilling via displayet, denne el-sparkesykkelen kommer forhåndsinnstilt som maks 20 km/t og er derfor fullt lovlig å bruke på vei. Med en kraftig batteripakke får du en rekkevidde på hele 50 kilometer og doble motorer på tilsammen 1400W i bakkene skyver deg enkelt frem i selv de bratteste stigningene. Når man ellers kjører på flatmark går motorene ned til 700W, noe som gir mer enn nok kraft og samtidig sparer strøm.

Dual V1 – Perfekt som transportmiddel til skole og jobb /Premiumtek.no

Nyheten E9T er en elektrisk sparkesykkel som kombinerer en forholdsvis kraftig motor, med god fart, lang rekkevidde til en rimelig pris.
Mens de fleste el-sparkesykler på budsjett ofte har svake motorer og kort rekkevidde har E9T modellen en kraftig 300 watt motor som tar deg lett og raskt frem, den klarer også lett helninger på opptil 20 grader ved å øke motoreffekten i perioder til 700 watt.

Mer  Hvordan låse en elektrisk sparkesykkel?

Sammenleggbar på få sekunder /Mystuff.no

Kraftig el-sparkesykkel på budsjett
Selv om du garantert finner el-sparkesykler i andre varianter til lavere pris, finner du nok neppe en like god allrounder som E9T i denne prisklassen.

Koster 3990,-
Med sikkerhetsfunksjoner som baklys, punkterfrie komfortdekk, frontlys og 15-25 km rekkevidde med 7.5 Ah batteri og en toppfart på 25 km/t er E9T et godt valg for deg som ønsker en god sparkesykkel til fornuftig pris.

Punkterfrie komfortdekk /Mystuff.no
Kraftig sparkesykkel til fornuftig pris /Mystuff.no

E9T er IP54 klassifisert noe som betyr at den er vannbestandig og kan brukes også når det er ruskete vær. Det er uansett lurt å være fornuftig å unngå at man kjører igjennom de dypeste vannpyttene slik at sparkesykkeln kan holde i flere år.

Dersom du er interessert i elektriske sparkesykler med kraftig motor kan du ta en titt på el-sparkesykler med kraftig og stor motor. Les også mer om el-sparkesykler for tunge personer som tåler mye vekt.