Hopp til innholdet

Sterk el-sparkesykkel til rimelig pris

Nyheten E9T er en elektrisk sparkesykkel som kombinerer en forholdsvis kraftig motor, med god fart, lang rekkevidde til en rimelig pris.
Mens de fleste el-sparkesykler på budsjett ofte har svake motorer og kort rekkevidde har E9T modellen en kraftig 300 watt motor som tar deg lett og raskt frem, den klarer også lett helninger på opptil 20 grader ved å øke motoreffekten i perioder til 700 watt.

E9T med 300/700 watt motor /Mystuff.no
Sammenleggbar på få sekunder /Mystuff.no

Kraftig el-sparkesykkel på budsjett
Selv om du garantert finner el-sparkesykler i andre varianter til lavere pris, finner du nok neppe en like god allrounder som E9T i denne prisklassen.

Koster 3990,-
Med sikkerhetsfunksjoner som baklys, punkterfrie komfortdekk, frontlys og 15-25 km rekkevidde med 7.5 Ah batteri og en toppfart på 25 km/t er E9T et godt valg for deg som ønsker en god sparkesykkel til fornuftig pris.

Punkterfrie komfortdekk /Mystuff.no
Kraftig sparkesykkel til fornuftig pris /Mystuff.no

E9T er IP54 klassifisert noe som betyr at den er vannbestandig og kan brukes også når det er ruskete vær. Det er uansett lurt å være fornuftig å unngå at man kjører igjennom de dypeste vannpyttene slik at sparkesykkeln kan holde i flere år.

Dersom du er interessert i elektriske sparkesykler med kraftig motor kan du ta en titt på el-sparkesykler med kraftig og stor motor. Les også mer om el-sparkesykler for tunge personer som tåler mye vekt.


Mer  Vil du ha en skarpere kniv? Hvordan slipe en kniv