Hopp til innholdet

Oppblåsbar Flåte og Brygge – Gøy på vannet!

Få det ekstra moro i sommervarmen med en av disse oppblåsbare flåtene! Perfekt for å seile din egen sjø eller hoppe/stupe lenger ut på dybden. En oppblåsbar flåte er ypperlig å ha med seg når man skal bade i sjø eller vann sammen med venner og familie i noen timer, eller når man vil ha det litt ekstra moro på hytta.

En oppblåsbar flåte kan man bruke på mange måter, f.eks som en oppblåsbar stupebrygge, som badeplattform for de minste eller som en avslappende og privat solseng ute på vannet.

Stor oppblåsbar badeflåte /Coolstuff.no

Til stuping, hopping og lek

En av de store fordelene med en oppblåsbar flåte er at den er enkel å ta med seg til hytta, i båten eller til en dagstur ved sjøen. Flåtene er bygget svært solide og har en sterk overflate som gjør at man kan stå stabilt på dem, men det anbefales å binde dem fast via et tau til land eller kaste ned et anker slik at flåten ikke driver avgårde med vinden.

Oppblåsbar badeplattform «WOW» /Coolstuff.no

Airdock er en stabil og solid bygget oppblåsbar flåte som man kan bruke til lek og aktiviteter på vannet. Bruk den f.eks som en bærbar badeplattform eller som din egen private øy! Siden plattformen er svært stabil kan man f.eks også ta en økt vann-yoga eller stupe fra den. Dersom du har flere kan du også binde dem sammen for å få en enda større stupebrygge. 

Airdock oppblåsbar flåte /X-Life.no
Airdock oppblåsbar flåte /X-Life.no

Bestway Tropical Breeze er en gigantisk oppblåsbar flåte til flere personer som passer perfekt for vennegjengen som vil drive avgårde på vannet i høy stil. Tropical Breeze har plass til inntil 6 personer og kommer med avtakbar solbeskyttelse, innebygd kjølebag og behagelige ryggputer dere kan lene dere mot! Dette oppblåsbare palasset har tilogmed sin egen innebygde «basseng», perfekt for fotbad og avkjøling.

Tropical Breeze – Stor flåte for flere personer /VidaXL.no
Tropical Breeze – Stor flåte for flere personer /VidaXL.no

Denne badeplattformen fra Bestway er svært solid og med sin lave vekt på kun 14 kilo er det enkelt å ta den med seg dersom du skal en tur på stranda eller bade i en innsjø. Denne oppblåsbare bryggen gjør det lett for store og små med å komme seg lengre ut på dypet og stupe uten å risikere å treffe bunnen.

Mer  Marius sekk - Koselig tur og hverdagssekk med marius mønster

Den har samtidig flere håndtak plassert omkring på flåten slik at man lettere kommer seg opp på den. Løkkene gjør det mulig å forankre den til bunnen eller binde flere sammen for å lage en ekstra stor flåte.

Bestway – Stabil oppblåsbar flåte /Coolstuff.no

Vil du ha mer gøy på vannet? Se disse smarte oppblåsbare kajakkene, perfekt for trening og koseturer.

Glad i vann og friluft? Les mer om oppblåsbar båt for flere personer, senere kan du f.eks bruke en kvistbrenner for å lage et enkelt og raskt turbål, og varme kaffen på en dekorativ emaljekopp. Les mer om tursekk med stol, gode løpesko i skogen og turtøy til fjellet.