Hopp til innholdet

Tursekk med Stol – Sekkestol til jakt og friluftsliv

Å sette seg ned i lyng og varmt sommergress har sin sjarm, men når været er ruskete, det er kaldt, eller bakken er våt vil en ryggsekk med stol være tingen. Da holder du deg tørr og varm, her er noen gode tursekker med stol, både med og uten ryggstøtte.

En sekkestol er praktisk, ikke bare til jakt men også til fritidsturer og på langturer i fjell og skog. Her kan du se et utvalg smarte sekkestoler til voksne og barn, til fritid, jakt og friluft.

Stabilotherm Peak er mer en klassisk ryggsekk for friluft og turer, men kan også brukes til jakt. Peak har et komfortabelt og slankt design som gjør at den sitter stabilt mot kroppen i ulendt terreng.

Stabilotherm Peak – Friluftsryggsekk med stol /Outnorth

Til barna finner man blant annet denne flotte tursekken med stol, perfekt for små pauser under turen. Stolen er trukket med et mykt materiale som gjør komforten enda bedre for de små.

Ryggsekk med stol til barn /Outnorth

Vagaborn Sit-N-Go er kanskje ikke idell for jakt, men til hverdag og fritid er den ypperlig. Sitngo har integrert kjølebag for oppbevaring av mat og drikke og en stol slik at du kan ta deg en hvil mens barna har fotballtrening eller du er på små utflukter med venner og familie.

sekkestol til små utflukter /Coolstuff.no
Sittesekk til små utflukter /Coolstuff.no
Sekkestol til små utflukter /Coolstuff.no

Älgen Classic fra Fauna er en klassisk jaktstol i stille materiale med påmontert stol. Sekken har store rom på alle hjørner og et komfortabelt hoftebelte for å lette belastningen i skog og mark.

Älgen Classic – Fauna /Outnorth

Stordalsbu ChairPack fra Bergans er en klassisk ryggsekk med stol fra Bergans. Ryggsekken er laget i et lydsvakt materiale som gjør den velegnet som jaktstol på post.
For de fleste vil denne ha en god sittehøyde i forhold til skytestilling, mens for høyere mennesker kan nok denne oppleves som litt for lav.

Men sekken har gode og lett tilgjengelige lommer du kan nå mens du sitter på den, samtidig som den er støysvak, god mot vanninntrengning og komfortabel på skuldren.

Stordalsbu ChairPack Silent 35 /Outnorth.no

Fra stabilotherm kommer Backpack With Stool – en god friluftssekk som også kommer i jakt-camo.

Pinewood Backpack er en praktisk og stilren ryggsekk med integrert stol som er like fin å bruke på vanlige friluftsturer som under jakt. Produsert i vannavvisende mokkaimitasjon med mange lommer som f.eks. doble termoslommer, lomme med glidelås i lokket og innvendig sikkerhetslomme med glidelås. Sekkestolen har en forsterket vannavvisende bunn, noe som er praktisk under lange pauser i bløtt terreng. Kraftige vaterte og justerbare bæreremmer og midjebånd. 

Pinewood Backpack – Til friluft og jakt /Outnorth.no
Pinewood Backpack – Til friluft og jakt /Outnorth.no

Når du ankommer stedet du vil sette deg ned på en av disse flotte Sekkestolene kan du f.eks ta frem en av disse vakre emaljekoppene til bålkosen eller slenge deg ned på et komfortabelt liggeunderlag.