Hopp til innholdet

Smart Oppblåsbar Båt for flere personer & Påhengs

Med denne oppblåsbare båten kan du ta familie og venner med deg på små utflukter på sjøen eller ferskvann. Denne smarte oppblåsbare båten har en fraktekapasitet på hele 600 kilo og er kan være et smart alternativ til deg som ønsker å «øyhoppe» eller reise ut på sjøen uten å legge alt for mye penger i båt eller båtplass.

Intex Excursion er ikke en klassisk gummibåt som veier mye og er vanskelig å håndtere. For til tross for den store størrelsen veier båten bare 23 kilo. Noe som gjør det mulig å ha den i bagasjerommet på bilen og bære den ned til vannet uten for mye planlegging.

 • Stor gummibåt til fem personer
 • Tre oppblåsbare seter, der to har ryggstøtte for maksimal komfort
 • Fire holdere til fiskestenger i båtens sider
 • Feste for båtmotor (maks 1,5 hk), merk at motor ikke medfølger
 • Årer av aluminium, kan demonteres for enkel oppbevaring og transport
 • TUV Godkjent
 • Holdere til årene (to på hver side av båten)
 • Tau langs sidene, stabile håndtak både foran og bak
 • Oppblåsbar bunnplate for økt stabilitet
 • Bostonventil gjør det enkelt å pumpe opp og tappe ut luften (håndpumpe medfølger), tre luftkamre
 • Materiale: slitesterk 30ga vinyl
 • Leveres med to årer (1,37 meter lange)
 • Kapasitet: 600 kg
 • Samle familien eller vennene og padle ut på eventyr i denne smarte oppblåsbare båten!

Bestway Hydro-Force er et annet godt alternativ dersom du ønsker en oppblåsbar båt som kan romme inntil 2 voksne og ett barn. Bygget i ekstra sterkt 3-lags vinyl er denne oppblåsbare båten perfekt til f.eks fisking.
Med høytrykksgulv og oppblåsbare seteklosser vil du føle deg ekstra komfortabel mens du venter på en fangst. Fiskestangholderne gjør det enkelt for deg å sette far deg stangen mens du tar til deg den flotte naturen.

Bestway Hydro-Force /VidaXL.no

Oppblåsbar båt med mulighet for påhengsmotor

Intex som produserer denne båten har også gjort det mulig å feste en utendørs båtmotor på den. Her er maks-grensen satt til 1.5 hk for å ikke påføre for mye stress på konstruksjonen. Én 1.5 hk båtmotor virker kanskje lite, men til en oppblåsbar båt er det nok for å komme seg ut på sjøen i et behagelig tempo.

Hånddrevet påhengsmotor /Marineonline.no

For deg som ønsker en enkel båt

Intex Excursion er et kjempefint alternativ for deg som kanskje bor i blokk og rekkehus og således ikke har mulighet for å lagre en større båt i hagen. Eller deg som simpelthen ønsker en enkel båt for å komme seg ut på sjøen av og til for å fiske, utforske øyer eller ta med deg barn og familie på små utflukter.

Påmontert båtmotor med feste til båt /VidaXL.no

Til sjø, hytte og innlandsvann

Excursion egner seg bra for rolige dager med lave bølger på sjøen og til fisking er den ideell. Den har fire festepunkter for fiskestenger spredt ut over sidene, tau langs siden, flere håndtak og en oppblåsbar bunn for økt stabilitet. Båten er laget i slitesterk vinyl, leveres med to årer og en fotpumpe. Med pumpen blåser du opp båten på ca 6-10 minutter, men du kan også investere i en 12V elektrisk pumpe dersom det er ønskelig.

Med denne smarte 12V pumpen kan du fylle luft i båten raskt og enkelt. Koble deg f.eks til bilbatteriet og du har en oppblåst båt og klar for eventyr på få minutter.

12V Pumpe til gummibåt /Marineonline
Intex påhengsmotor /VidaXL.no

Glad i vann og friluft? Les mer om oppblåsbar kajakk for én eller flere personer, senere kan du f.eks bruke en kvistbrenner for å lage et enkelt og raskt turbål, og varme kaffen på en dekorativ emaljekopp. Les mer om tursekk med stol, gode løpesko i skogen og turtøy til fjellet.