Hopp til innholdet

Ull T-skjorte – Et varmt innerlag

En tskjorte av ull er et smart sted å begynne om du ønsker å kle deg for en kald dag på jobb, jakt, aktivitet eller tur. T-skjorter er som oftest det første laget av klær mot kroppen og sitter tett inntil huden, nettopp hvor alle fordelene til ull kommer klarest til syne.

Ull er et kjempegodt valg som hjelper deg å holde varmen, transporterer svette, motvirker lukt og holder deg tørr og komfortabel. Men visste du også at ull har en avkjølende effekt når det er varmt ute? Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor svalende på dager med høyere temperatur.

T-skjorte i 100% merinoull /Lanullva.no

Lightwool fra Aclima er en myk t-skjorte som egner seg godt i sommerhalvåret, gjerne til aktiviteter som jakt, fiske, golf, fjelltur og til hverdags. LightWool er perfekt for langturer, ull er naturlig motstandsdyktig mot lukt, du kan bare tørke og lufte produktet, så er det klart til bruk. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet.

Aclima lightwool t-shirt /Outnorth.no

Den største frykten mot å kle seg i ull er for mange gamle minner om kløende ullplagg som var irriterende og plagsomme. Heldigvis har tidene forandret seg, med bedre strikkemetoder, råvarer og behandlinger som øker komforten slik at du kan oppleve alle fordelene med å kle seg i ull – og færre av ulempene.

Havbris er en komfortabel og luftig strikket ull-tskjorte for menn og dame av myk og komfortabel merinoull fra Nativa. T-skjorten kommer i en rekke fine farger og har innsnevringer i ermer og nederst som gjør at t-skjorten samtidig føles kroppsnær og fast.

Havbris ull-tskjorte /Lanullva.no

Basic modellen til Lanullva har et mer tradisjonelt utseende og tynne stoff lik andre t-skjorter, men inneholder 60% merinoull og 40% Tencel – et materiale som utvinnes av FSC sertifisert skogbruk.

Basic – Tynn t-skjorte av ull og cellulose /Lanullva.no

Woolpower Tee Lite er en kortermet t-skjorte i tradisjonell stil men som inneholder 80% myk og komfortabel merinoull som holder deg både varm og tørr. Kjempegod som en trenings t-skjorte eller som innerste lag under aktiviteter, ski og tur.

Woolpower Tee Lite – Ull-tskjorte /Outnorth.no

Aclima DesignWool Marius T-skjorte for Kvinner er en komfortabel og lett t-skjorte av myk merinoull med et kjempefint print i Marius-mønster.

Aclima DesignWool Marius /Outnorth.no
Lyngen Merino ull-tskjorte /Outnorth.no

Les gjerne mer om Varme og deilige ullgensere – ett lag og to-lag ullgenser til dame, Kvistbrenner: Det perfekte turbålet? eller Hengekøye med flat bunn – Sov flatt og mer komfortabelt.


For Lysende Ideer /Lampedeler.no
For Lysende Ideer /Lampedeler.no