Hopp til innholdet

Ullgensere og ull hoodies for menn og herre

ullgenser for menn

Flotte og varmende ullgensere for herre som er kjempefine å bruke til tur og aktiviteter, men også til fritidsbruk når du ønsker god komfort som samtidig holder deg varm. Her kan du finne noen av de mest populære herre ullgenserne og hettegensere i ull som passer både til kalde vinterdager og til solveggen i påsken.

Unheindal er en varm og komfortabel ullgenser med god isolasjonsevne. Genseren er laget av en kombinasjon av ull og akryl med god elastisitet og høy krage. Glidelåsåpning i halsen gjør det enkelt å justere åpningen etter vær og temperatur.

Unheindal ullgenser /Stormberg.no

Bergans Men’s Ulriken Jumper er en tykk ullgenser i myk og behagelig merinoull. Den har ekstra høy krage med beskyttelsesklaff som forhindrer gnaging mot haken. Bruk den alene eller som varmeforsterkning under en skalljakke.

Bergans Men’s Ulriken Jumper /Outnorth.no

Övik Nordic Sweater fra Fjällräven er en klassisk herre ullgenser som har en luftig struktur som isolerer godt og som er lett og enkel å bevege seg i.

Övik Nordic Sweater fra Fjällräven /Chillout.no

Houdini Men’s Wooler er en moderne, lett og tynn ullgenser som er utformet som en klassisk hettegenser, men som samtidig har mange av de gode og varmende egenskapene til en tradisjonell strikket ullgenser.  Stretchy materiale som gir en god og behagelig passform, høy og tettsittende krage holder nakken varm.

Houdini Men’s Wooler /Outnorth
Houdini Men’s Wooler /Outnorth
Quantum II – Icebreaker. Teknisk Midlayer i Merinoull /Chillout.no

Devold Original Islender er en varm, tradisjonell genser i 100% ren, ny ull fra norske sauer. Opprinnelig ble disse Devold® Originals-genserne laget for fiskere og andre arbeidere som ble utsatt for det barske klimaet langs norskekysten. I dag har de blitt populære mellom- og ytterplagg i kaldt vær.

Devold Original Islender /Outnorth

Gridarmor Snøkrystall Ullgenser Men’s Navy Blazer er en tykk og god ullgenser i flott norskt design som passer like fint til kalde høstdager som vårlige soldager.

Gridarmor Snøkrystall /Outnorth
Gridarmor Snøkrystall Tykk Ullgenser Men’s /Outnorth.no
Ulvang Rav Sweater With Zip /Outnorth.no
Beringia diomede merinoull long sleeve /Revir.no
Beringia diomede merinoull snorkle hoodie grå – herre /Revir.no

Snøstjerna Ullgenser er en mørk ullgenser for herre med dekorativt mønster over skuldrene av 50% merinoull og 50% akryl som ikke klør og er bevegelig å ha på seg, derfor en ypperlig genser til både tur og fritid.

Snøstjerna Ullgenser /Outnorth
Patagonia recycled wool – ullgenser herre /Revir.no
Dale of Norway – Vail Unisex Sweater /Outnorth.no

Les mer om Turtøy til fjellet, smarte klær mot mygg eller hvordan tørke tøy, sko og klær raskt på camping og fjelltur. Se også tøffe militærklokker eller el-sparkesykler med stor motor.

Mer  Helinox - Ultra-lette og kompakte stoler til tur, festival, cup og jakt.